Ako vybrať doplnky do kúpeľne

Hovorí sa, že detaily tvoria interiér. Podobne ako poleva na tortu, dokončujú usporiadanie, prinášajú atmosféru, dodávajú lesk. Doplnky zdobia izby alebo menia jej vzhľad. V kúpeľni je to príslušenstvo, ktoré zlepšuje funkčnosť a komfort používania počas rannej toalety a večerného relaxačného kúpeľa. Potrebné doplnky - ako ich doladiť?

Kúpeľňa je veľmi často malý interiér, takže je mimoriadne dôležité navrhnúť tak, aby ste mohli voľne využívať všetky zóny. Okrem základných a potrebných prvkov vybavenia pre pohodlie pri používaní sú tiež malé doplnky - háčiky, úchyty alebo dávkovače. Nielenže prakticky dopĺňajú kúpeľňu, uľahčujú každodenné toalety, ale tiež dopĺňajú dekor pridaním štýlu a originality.

Čo v kúpeľni nemôže chýbať?

Funkčná a pohodlná kúpeľňa je taká, v ktorej je všetko na dosah a na mieste. Kúpeľňové doplnky zohrávajú dôležitú úlohu pri uľahčovaní každej činnosti a dennej starostlivosti. V dokonale navrhovanutej kúpeľni musia byť regály na kozmetiku, mydlovnička alebo dávkovač na mydlo, hrnček na zubné kefky, háčik uterák pri umývadle, sprchovom kúte ale aj pri vani. Držiak na toaletný papier a kefka na čistenie toalety by sa mali umiestniť vedľa záchodovej misy. Niekoľko príslušenstva zlepší kvalitu použitia kúpeľne a jeho estetický vzhľad doplní elegantné usporiadanie.

Aké doplnky do modernej kúpeľne?

Minimalistické, škandinávske alebo priemyselné štýly sú veľmi obľúbené medzi projektmi interiérového dizajnu. Niet divu, že stále viac a viac často smerujeme k nadčasovým dizajnérskym doplnkom. Okrem toho, že prinášajú poriadok a mier, vyzerajú esteticky a vkusne. V kúpeľni usporiadanej podľa trendov stojí za to staviť na príslušenstvo, ktoré sa prirodzene skladá so zvyškom štylizácie. Ponuka Novaservis zahŕňa novú sériu príslušenstva KATE z kovu a mrazeného skla. Dokonale ladí s lesklými alebo matnými dlaždicami v klasických farbách. Kolekcia zahŕňa háčiky, držiaky toaletného papiera a madlá na uteráky, poháre, dávkovač na mydlo a držiak na toaletnú kefu. Ich obdĺžnikový tvar dokonale harmonizuje s novodobými trendami hranatých tvarov umývadla či toaletnej misky . Pamätajte na to, že v modernej kúpeľni je potrebné dôsledné usporiadanie. Ideálne riešenie je vybrať doplnky z jednej série nekombinovať rôzne série čo výrazne môže znehodnotiť dizajn vašej kúpeľne.

Doplnky by mali byť tiche tlmené alebo výrazné ?

V závislosti od farby čelíme dileme: aké doplnky by sa mali používať v kúpeľni? Je minimalistické sústrediť sa na tlmené alebo lepšie zdôrazniť dekor s príslušenstvom v intenzívnom odtieni? A čo farebné kúpeľne? V takom prípade by malo byť príslušenstvo v farbe dlaždíc alebo naopak? Najlepším riešením bude výber príslušenstva, ktoré zodpovedá akémukoľvek interiéru. Univerzálne a efektívne sklo alebo kov vždy vyzerajú štýlovo a zdôrazňujú klasické i moderné usporiadanie. Pri usporiadaní kúpeľne sa zameriame predovšetkým na prirodzené farby a jednoduché tvary. Nová séria značiek s dielne výrobcu  Novaservis seria  Audrey sa vyznačuje svojou nadčasovou jednoduchosťou a minimalizmom. Sklenené prvky sú vyrobené z číreho skla ale aj matného skla a strieborná povrchová úprava rukoväte je vyrobená z vysoko kvalitnej mosadze pokrytého chrómom. Oválne tvary príslušenstva vytvárajú súvislú kompozíciu s keramikou a príslušenstvom. Ak chcete do interiéru priniesť viac farieb, stačí na nej umiestniť farebné akcenty: uteráky, koberec, záclony, žalúzie alebo zelené rastliny. Keď plánujeme zmeniť výzdobu, stačí nahradiť textílie.

Funkčnosť doplnkov v kúpeľni je základom.

Pohodlné skrinky, správne príslušenstvo musia perfektne navzájom zodpovedať. Dokonca aj malé veci môžu mať významný vplyv na pohodlie kúpeľne. Madlo vedľa sprchovacej kabíny nie je rozmar architekta, ale bezpečnostná požiadavka. Na mokrej podlahe sa dá ľahko skĺznuť. Poličky nám pomôžu usporiadať predmety, ktoré najčastejšie používame v rannom behu. Vďaka nim ušetríme čas počas prípravy na prácu alebo do školy. Toto sú len dva príklady skvelých kúpeľových sérii, ktoré poskytujú kúpeľňové doplnky. Značka NOVASERVIS zahŕňa množstvo pôsobivých a štýlových návrhov v jednom štýle. Vďaka svojej všestrannosti sú vhodné pre akýkoľvek koncept interiéru.