Čo by ste mali vedieť pred nákupom toalety?

Čo by ste mali vedieť pred nákupom toalety?

Keď sa rozhodneme obnoviť kúpeľňu, prikladáme dôraz na jej usporiadanie - zaujímame sa, aký odtieň bude najlepšie ladiť v tomto malom interiéri a ktoré dlaždice si vyberiete. Takisto si dáme zaležať na výbere vane ktorá nám poskytne relaxačnú kúpeľ alebo pohodlnú a ekonomickú sprchu. Bohužiaľ, pri usporiadaní tejto intímnej miestnosti sa často veľmi malý doraz na výber spravnej toaletnej misy a napriek tomu zohráva významnú úlohu v našej toalete či kúpeľni. Pokúsime sa vás správne nasmerovať, ako si vybrať záchodovú misku prispôsobenú veľkosti toalety a očakávaniam domácnosti.

Kúpeľňa je jedným z naj-dôležitejších miest nášho bytu.

Navyše - zvyčajne ide o malý alebo úplne zastrčený interiér. Z tohto dôvodu je dôležitá koncepcia tejto miestnosti taká dôležitá - mali by sa zohľadniť nielen potreby našej rodiny, ale aj sanitárne zariadenia, ktoré najlepšie dopĺňajú priestor. Hoci venujeme veľa času kúpaniu, sprchovaniu a umývadlu, výber správneho WC zvyčajne padne na posledné miesto. Nesprávne - nakoniec záchodová misa musí splniť niekoľko našich očakávaní! Jeho veľkosť, atraktívny dizajn a ďalšie funkcie sú dôležité - záchodová misa by mala byť stabilná a ľahko sa čistí. Spoločne s značkou DEANTE sme pripravili krátky manuál, vďaka ktorému sa naučíte nájsť perfektnú toaletnú misu.

Záchodová misa pre malé kúpeľne

Bez ohľadu na to, či zabezpečujeme samostatnú toaletu alebo malú kúpeľňu, kľúčom k úspechu je správne zvolená toaletná misa. Nezabúdajme, že tento intímny priestor by mal byť predovšetkým komfortný, preto by sa mal racionálne pristupovať k dizajnu interiéru a veľkosť sanitárnych zariadení by mala byť prispôsobená veľkosti, ktorú máme. V malej kúpeľni musíme oddeliť kúpaciu a toaletnú zónu. V prvej bude vaňa alebo sprchový kút, zatiaľ čo v druhej - toaleta a umývadlo. Nezabúdajte, že ak chcete používať všetký zariadenie pohodlne, musíte mať medzi sebou primeranú vzdialenosť - minimálne tridsať centimetrov. Vďaka tomu sa budeme môcť voľne pohybovať medzi sanitárnymi zariadeniami.

Ktorá toaletná miska bude najlepšie pracovať v toalete alebo v malej kúpeľni? 

Nepochybne stojí za to vyberať toaletnú misku závesnú, ktorá opticky zväčší priestor. Vzhľadom na to, že každý milimeter sa počíta na malom priestore, rozhodneme sa o toalete špeciálne navrhnuté pre malé kúpeľne.
Tento typ riešenia predstavuje toaletna miska od výrobcu DEANTE , závesná miska PEONIA ZERO NEW je ideálne riešenie nielen vďaka malým rozmerom, jedinečnému dizajnu ale aj úprave rimfree čo garantuje ľahko udržateľnú čistotu. Miska z tejto kolekcie je návrhom pre náročných klienta, ktorý nemajú veľký priestor ale zároveň dbajú o komfort a dizajn skĺbený v jedno. Moderný dizajn v kombinácii s voľne-padajúcim sedatkom softclose PEONIA SLIM. Sedátko je vyrobené s duroplastu opatrené kovovými závesmi v úprave chróm lesklý.