Sprchové zásteny, dobre vedieť

Sprchové zásteny môžu byť vyrobené zo skla alebo z kvalitných plastov. Sú ideálne nie len v kombinácii so sprchovou vaničkou ale v kombinácii so sprchovým žľabom sú elegantný a funkčný prvkom vašej kúpeľneV kúpeľni začíname a končíme každý deň. Dbáme na hygienu, čistotu, vzhľad a občas v pokoji a pohode relaxujeme. Dbajme teda na to, aby to bolo maximálne pohodlné a funkčné. Musíte však sebe a svojim pribuzným zabezpečiť elegantný interiér, ktorý spríjemní každé kúpanie.
Netreba však zabúdať na funkčnosť a bezpečnosť. Zabezpečíte tak komfort a spokojnosť všetkým užívateľom. Sprchové steny sa dajú využiť mnohými spôsobmi, takže ste obmedzení len svojou fantáziou. Hľadajte zaujímavé nápady pre interiérový dizajn a nebojte sa experimentovať.Srdečne vás pozývame k výberu vašej sprchové steny, vďaka ktorým bude vytvorenie dokonalého miesta veľmi jednoduché! Garantujeme sortiment pripravený s ohľadom na očakávania tých najnáročnejších zákazníkov. Podarilo sa nám skĺbiť najvyššiu kvalitu s atraktívnymi cenami, takže sme si istí, že si každý nájde presne to, čo potrebuje pre svoj dom alebo byt.
V poslednej dobe sú namiesto klasických sprchovacích kabín veľmi módne sprchy s lineárnym odtokom, ktoré využívajú sprchové steny. V ponuke nášho internetového obchodu nájdete sprchové steny rôznych tvarov, ktoré vám pomôžu vytvoriť jedinečnú sprchovú zónu vo vašej kúpeľni. Ak zvolíte správne riešenie, užijete si pohodlie pri používaní, ale aj úžasný vizuálny efekt.

 

Odolné sprchové zásteny

Pri rozhodovaní o kúpe sa oplatí dbať na solídne spracovanie a kvalitu použitých materiálov. V kúpeľni sú špeciálne podmienky, keď je stena sprchy vystavená vode, vodnému kameňu a náhodným nárazom a škrabancom. Preto sú naše sprchové zásteny, ktoré ponúkame, vyrobené z bezpečnostného tvrdeného skla o hrúbke 8 mm s primeranou odolnosťou voči mechanickým faktorom a výbornou priehľadnosťou. Povrch skla je navyše pokrytý špeciálnou vrstvou Easy Clean, ktorá chráni sklo pred nevzhľadnými usadeninami a uľahčuje čistenie. Každá sklenená stena sprchy je vybavená aj nerezovým stabilizátorom a nastaviteľnými stenovými profilmi, ktoré uľahčujú montáž a znižujú zakrivenie steny. Sprchové steny, ktoré nájdete v našom internetovom obchode, majú tiež rôzne veľkosti, takže ich môžete ľubovoľne kombinovať a realizovať tie najneobvyklejšie projekty.

Sprchová zástena je riešením na mieru modernej kúpeľne

Sprchové zásteny Walk-in sú riešením do každého interiéru. Umožňujú jednoduché prispôsobenie priestoru sprchy požiadavkám miestnosti, bez nutnosti inštalácie sprchovej vaničky a sprchových dverí. Ak však potrebujete nainštalovať sprchové dvere alebo sprchovú vaničku, nič vás nezastaví. Naše sprchové zásteny sú tomu prispôsobené. Môžete si tak vytvoriť vysnívanú sprchu, ktorá pôsobí esteticky. Sprchový kút so stenami je moderným riešením, vďaka ktorému budete mať ten správny priestor na relax a odpočinok. Srdečne Vás pozývame zoznámiť sa s celým sortimentom produktov na stránke nášho internetového obchodu taktiež si ich možete pozrieť na našich predajniach kde máme najpredávnejšie zásteny vystavené .